
Карпаччо з буряка
Карпаччо з буряка
Інгредієнти:
- 1 ст. ложка лимонного соку
- 1 ст. ложка бальзамічного оцту
- 1 ст. ложка оливкового масла
- сіль
- 1 невеликий молодий буряк
- перець
- цукор (якщо буряк не надто солодкий)
- 1/3 зубчики часнику, тонко порізаного
Спосіб приготування:
- Очистити буряк від шкірки і порізати на тонкі часточки.
- Викласти в миску, додати всі інгредієнти для маринаду, перемішати і залишити на 20-30 хвилин.
- Викласти скибочки буряка на блюдо, посипати крупно меленим перцем.
Переглядів: 469
Оригінально і корисно. Дякую за рецепт. Піде до домашньої колекції :)