Юшка з буряків холодна

Юшка з буряків холодна

Юшка з буряків холодна

Рецепт приготування смачненької першої страви, а саме юшка з буряків холодна, пальчики оближеш. Бажаємо вдалого приготування і смачного!

Інгредієнти:

  • 4 шт.буряка,
  • 1 морквина,
  • 1 ст. ложка 3%-ного оцту,
  • 1,5 л хлібного квасу,
  • 3 свіжі огірки,
  • 2 яйця,
  • 1 ст. ложка цукру,
  • зелень петрушки і кропу,
  • зелена цибуля,
  • 8 ст. ложок сметани.


Спосіб приготування:

  1. Буряк і моркву нарізають соломкою, припускають (буряк для збереження кольору — оцтом). Молодий буряк використовують разом з бадиллям; нарізане бадилля додають до буряка за 10—15 хв до готовності. Готові овочі охолоджують у відварі. Решту овочів і продуктів готують так само, як для холоднику овочевого. Сметану, яйця, зелену цибулю, цукор, сіль з'єднують і ретельно перемішують, додають припущені овочі разом з відваром, огірки і квас. Подаючи до столу, юшку посипають дрібно нарізаною зеленню кропу і петрушки.


 
Переглядів: 384
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: