Язик зі сметаною

Язик зі сметаною

Язик зі сметаною

Інгредієнти:

  • 600 г язика,
  • 10— 12 картоплин,
  • 1 морквина,
  • 1 корінь петрушки,
  • 1 голівка цибулі,
  • 1 склянка зі сметани,
  • сіль,
  • спеції,
  • коріння і зелень за смаком.


Спосіб приготування:

  1. Язик відварити, очистити і нарізати-на порції. Потім язик покласти в сотейник, залити соусом-сметаною і прокип’ятити.
  2. Готовий язик викласти на тарілки по 2—3 шматки, на гарнір покласти відварну молоду картоплю, залити соусом, посипати дрібно нарубаним кропом.


 
Переглядів: 469
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: