Тушковані нирки

Тушковані нирки

Тушковані нирки

Інгредієнти:

  • 700 г кирок,
  • 2 ст. ложки масла,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • 2 морквини,
  • 1 корінь петрушки,
  • 5 картоплин,
  • 3 цибулини,
  • 2 невеликі огірки,
  • 1 зубок часнику,
  • 1 склянка сметани,
  • 2 ст. ложки томатного пюре,
  • перець,
  • сіль,
  • зелень петрушки,
  • бульйон.


Спосіб приготування:

  1. Нирки нарізати поперек нетовстими скибочками (яловичі нирки попередньо вимочити і відварити в підсоленій воді), посолити, посипати борошном і обсмажити на маслі. Покласти їх у каструлю, залити бульйоном, додати сметану, томатне пюре, перець, нарубаний часник і тушкувати.
  2. Потім нарізані, очищені (видалити насіння) огірки, моркву, петрушку, цибулю і картоплю підсмажити, покласти в каструлю з нирками і тушкувати, поки вони не стануть м’якими.
  3. Подати на блюді або в салатниці, посипавши зеленню петрушки.


 
Переглядів: 332
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: