Тушковане серце

Тушковане серце

Тушковане серце

Інгредієнти:

  • 500 г серця,
  • олія,
  • сіль,
  • 2 цибулини,
  • 1 ст. ложка розмочених сухих грибів,
  • 1 червоний або зелений перець,
  • 1 склянка сметани,
  • 1 склянка м'ясного бульйону або води,
  • 2 ч. ложки борошна,
  • лимонний сік,


Спосіб приготування:

  1. Нарізати серце шматочками, обсмажити в олії, додати сіль, дрібно порізану цибулю, гриби і порізаний смужками перець. Залити сметаною і після додавання гарячого бульйону тушкувати до готовності в закритому посуді. Додати у страву борошно, розмішане у холодній воді, приправити лимонним соком і за бажанням — вином і томатною пастою.


 
Переглядів: 379
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: