Торт з сиром і вишнями

Торт з сиром і вишнями

Інгредієнти:

На 8 порцій (форма 28 см):

Сир знежирений-250 грам, вишня заморожена-350 грам, мед-70 грам, білки яєчні-110 грам (3 штуки), вівсяні пластівці-200 грам, вода-8 столових ложок.

Спосіб приготування:

Спочатку потрібно приготувати основу. Для цього слід подрібнити вівсяні пластівці в кавомолці. Змішати їх в мисці з двома яєчними білками і водою. Вийде еластичне тісто. Залишити його на 10 хвилин, щоб вівсянка трохи набухла. Після цього викласти тісто у форму для випічки, злегка змащену оливковою олією. Акуратно розрівняти, сформувати бортики. Основу по всьому периметру проколоти виделкою, щоб не утворювалися бульбашки, і відправити в попередньо розігріту до 175 °С духовку на 15 хвилин.
Поки основа випікається, мед розтопити. Це можна зробити, наприклад, в мікрохвильовці. Заморожену вишню змішати з половиною меду. (Якщо боїтеся, що вишня при випічці дасть багато соку, а це, швидше за все, буде саме так, то краще попередньо розморозьте і злегка відіжміть її.) В окремому посуді змішати мед, що залишився з яєчним білком і сиром.
Готову основу злегка остудити, викласти на неї сирну масу, рівномірно її розподілити. Зверху акуратно викласти вишню. Поставити торт в духовку, випікати близько півгодини.
Смачного!

 
Переглядів: 4 314
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: