Торт «Яблуко»

Торт «Яблуко»

Інгредієнти:

Тісто: 2 яєць, 5 ст. ложок цукру, 5 ст. ложок борошна, половина чайної ложки натертої лимонної цедри.

Начинка: 3 великі яблука.

Спосіб приготування:

Яблука очистити від шкірочки і насіння, нарізати дольками завтовшки 1 см і викласти на змащену маслом і посипану борошном формудля торта так, щоб одна долька заходила на іншу. Приготувати яєчну суміш: білки і цукор збити в гусну піну, продовжуючи збивати, додати жовтки (поступово) і лимонну цедру. В останню чергу ввести двічі просіяне борошно. Яблука, викладені у форму, покрити готовою яєчною сумішшю і випікати в помірно гарячій духовці до рожевуватого відтінку. Випечений торт охолодити і перед тим як подавати до столу, нарізати на шматочки.

 
Переглядів: 1,690

1 коментар

  1. Дома приготувала, смачно вийшло)))

Залишити коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: