Торт «Яблуко»

Інгредієнти:

Тісто: 2 яєць, 5 ст. ложок цукру, 5 ст. ложок борошна, половина чайної ложки натертої лимонної цедри.

Начинка: 3 великі яблука.

Спосіб приготування:

Яблука очистити від шкірочки і насіння, нарізати дольками завтовшки 1 см і викласти на змащену маслом і посипану борошном формудля торта так, щоб одна долька заходила на іншу. Приготувати яєчну суміш: білки і цукор збити в гусну піну, продовжуючи збивати, додати жовтки (поступово) і лимонну цедру. В останню чергу ввести двічі просіяне борошно. Яблука, викладені у форму, покрити готовою яєчною сумішшю і випікати в помірно гарячій духовці до рожевуватого відтінку. Випечений торт охолодити і перед тим як подавати до столу, нарізати на шматочки.

Мітки: , Переглядів: 1,545

Cхожі рецепти:

1 коментар

  1. Марія 15.12.2012 о 13:26 Відповісти

    Дома приготувала, смачно вийшло)))

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься.

:bye: 
:good: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:yahoo: 
B-) 
:heart: 
:rose: 
:-) 
:whistle: 
:yes: 
:cry: 
:mail: 
:-( 
:unsure: 
;-)