Торт полуничний

Торт полуничний

Інгредієнти:

300 г ягід, 1 банка (200 г) майонезу, 400 г цукру, З яйця, півсклянки сметани, 0,5 ч. ложки вершкового масла, 0,5 ч. ложки соди, 250 г борошна.

Спосіб приготування:

Розтерти жовтки з половиною цукру, додати майонез, сметану, воду, усе добре розмішати і з’єднати з борошном. Глибоку сковороду змастити маслом, посипати борошном, покласти в неї тісто.

Спекти торт у духовці при помірній температурі до золотавого кольору. Вийняти з духовки, посипати зверху ягодами, покрити їх збитими білками, змішаними із залишками цукру. Допекти на слабкому вогні. Коли на білковій піні з’явиться золотава скоринка і вона добре підсохне, торт готовий.

 
Переглядів: 1 986
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: