Торт «ПАЙ»

Торт «ПАЙ»

Інгредієнти:

Для тіста: 200 г масла або маргарину, 200 г сметани, 3 склянки борошна, 1 ч. ложка солі.

Для бісквіта: 4 яйця, 1 склянка цукру, 1 склянка борошна.

Для начинки: 1 склянка яблучного конфітюру або пюре, півсклянки цукрової пудри.

Спосіб приготування:

Борошно й масло покласти в миску, порубати ножем; щоб вийшла масляниста крупа, влити сметану, змішану із сіллю, і швидко замісити тісто. Розкласти його на змащений маслом глибокий лист рівним шаром, притискаючи пальцями, поставити в добре нагріту духовку і трохи підрум’янити. Потім вийняти, змастити яблучною начинкою, зверху залити рівним шаром суміші для бісквіта. Знову поставити в піч, зменшивши вогонь. Коли бісквіт зарум’яниться і пропечеться, вийняти торт і обсипати цукровою пудрою.

 
Переглядів: 2 441
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: