Торт Крекер

Торт Крекер

Торт Крекер

Інгредієнти:

  • Крекер - 2 пачки по 180 г (вершковий і шоколадний)
  • Домашня сметана — 1 л
  • Цукор — 0.5 л
  • Ванільний цукор — 5 г
  • Желатин — 25 г

Кількість порцій: 10-12 порцій.

Спосіб приготування:

  1. Сметану, цукор і ваніль збити міксером до піни.
  2. Додати розведений з теплою водою желатин і розмішати.
  3. В одній великій посудині вимішати крекер і крем що вийшов.
  4. Накрити харчовою плівкою і поставити в холодильник на 12 год.

Смачного!

 
Переглядів: 476

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: