Теплий салат з телятиною та овочами гриль

Теплий салат з телятиною та овочами гриль

Теплий салат з телятиною та овочами гриль

Інгредієнти:

  • Баклажан — 60 г,
  • Кабачок — 60 г,
  • Помідор — 50 г,
  • Болгарський перець — 80 г,
  • Яловивина — 120 г,
  • Базилік — 2 г,
  • Оливкова олія — 60 г,
  • М'ята — 10 г,
  • Імбир — 2 г,
  • Соєвий соус — 4 г,
  • Петрушка — 2 г,
  • Сіль,
  • Перець.


Спосіб приготування:

  1. Баклажани, кабачок помити, нарізати на кружечки, а перець почистити розрізати на 4-6 скибочок. Яловичину (вирізку) почистити від плівки, промити під проточною водою і висушити паперовим рушником. У мисці змішати оливкове масло з сіллю і перцем. Баклажан, кабачок, перець перемішати в цій суміші. За допомогою силіконового пензлика змастити м'ясо залишками оливкового масла.
  2. Розігріваємо сковороду гриль, викладаємо на неї овочі та яловичину і запікаємо близько 7-8 хвилин. Яловичина повинна вийде слабкої прожарки Rare (Перекл. [Rare] з кров'ю, недосмажений). Імбир натерти на дрібній тертці.
  3. Готуємо соус: в чаші від блендера з'єднуємо оливкову олію, свіже листя м'яти, базилік, м'яту, імбир і соєвий соус. Солимо, перчимо до смаку. Яловичину і помідор нарізаємо тонкими кружальцями завтовшки 6-7 мм.
  4. На блюдо викладаємо гіркою овочі, чергуючи з шматочками м'яса. На верх ставимо часточку помідора, на нього викладаємо приготований соус і прикрашаємо гілочкою базиліка. Зверху посипаемо спеціями.

Смачного!

 
Переглядів: 161

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: