Солянка на грибному бульйоні

Солянка на грибному бульйоні

Пропонуємо до вашого столу смачненьку першу страву солянку на грибному бульйоні. Вдалого приготування і смачного!

Інгредієнти:

  • 500 г грибів,
  • 2 цибулини,
  • 2 ст. ложки томата-пюре,
  • 2 ст. ложки масла або маргарину,
  • 100 г сметани,
  • ¼ лимона,
  • 150—200 г солоних огірків.


Спосіб приготування:

  1. Нашинкувати і ледь підсмажити цибулю, додавши наприкінці смаження томату-пюре. Зварити гриби в невеликій кількості води, після готовності вийняти їх із бульйону і промити холодною водою. Нарізані шматочками гриби скласти в посуд, додати дрібно нарізані (без шкірочки) солоні огірки, ледь підсмажену цибулю, лавровий лист, перець горошком і заправити попередньо підготовленим грибним бульйоном. Додати необхідну кількість гарячої води і варити 10 хв.
  2. Подавати зі сметаною, скибочками лимона, зеленню петрушки або кропу.


 
Переглядів: 68
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: