Солянка асорті

Солянка асорті

До вашої уваги рецепт приготування солянки асорті. Страва не легка в приготуванні, але заради такої смакоти можна трошки помучитись. Вдалого приготування і смачного!

Інгредієнти:

  • 400 г стерляді або судака, білуги чи осетра,
  • 250 г яловичини,
  • 4 голівки ріпчастої цибулі,
  • 2 солоні огірки,
  • 40 г вершкового масла,
  • 40 г каперсів,
  • 80 г маслин,
  • 4 ст. ложки томату-пюре,
  • 1,5 л рибного бульйону,
  • 4 дольки лимона.


Спосіб приготування:

  1. Рибу сімейства осетрових розібрати на філе зі шкірою без хрящів, нарізати на порційні шматки, ошпарити для видалення згустків білка і промити. Рибу з Кістковим кістяком розібрати на філе зі шкірою без кісток. З головизни і рибних відходів зварити рибний бульйон.
  2. Солянку готувати порціями, для чого в порційну миску покласти 3—4 шматки сирої риби, пасеровану цибулю і томат-пюре, припущені огірки, залити рибним бульйоном і варити 10—15 хв, покласти каперси, варену нарізану головизну, спеції, сіль і варити ще 2—3 хв.
  3. Подаючи до столу, покласти в солянку маслини, кружечок очищеного лимона і посипати дрібно нарізаною зеленню. Маслини, лимон і зелень можна подати окремо в розетці.


 
Переглядів: 161
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: