Салат морквяно-яблучний з родзинками і горіхами

Салат морквяно-яблучний з родзинками і горіхами

Надзвичайно смачний та корисний салатик із моркви, яблука, родзинок і горіхів. Таке поєднання інгредієнтів створює чудовий смак який оцінять будь-які гості чи рідні, а готується дуже просто і швидко. Смачного!

Інгредієнти:

  •  4 морквини,
  • 2 ст. ложки меду (або цукру),
  • 2 ст. ложки горіхів (здрібнених),
  • 4 яблука,
  • 3 ст. ложки родзинок,
  • лимонний сік,
  • сіль.


Спосіб приготування:

  1. Моркву очистити, подрібнити на тертці, додати лимонний сік, мед і горіхи, перемішати, накрити посуд кришкою і відставити на 15 хв.
  2. Яблука нарізати тонкими скибочками, збризкати лимонним соком, додати родзинки і перемішати з підготовленою морквою.


 
Переглядів: 1 299
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: