Салат «Дністер»

Салат «Дністер»

Інгредієнти:

  • 400 г молодої білокочанної або пекінської капусти
  • 200 г вареної ковбаси
  • 200г консервованого зеленого горошку
  • 1 цибулина
  • 200 г майонезу
  • сіль, перець, зелень


Спосіб приготування:

  1. Капусту дрібно нашаткувати і злегка перетерти з сіллю. Додати порізану кубиками ковбасу, півкільця цибулі, горошок, зелень, поперчити і заправити майонезом.


 
Переглядів: 22,183
Теги:

Залишити коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: