Рулет зі свинини з сухофруктами

Рулет зі свинини з сухофруктами

Рулет зі свинини з сухофруктами

Інгредієнти:

  • 1 кг свинячої вирізки
  • 50 г волоських горіхів
  • 50 г чорносливу
  • 50 г кураги
  • суміш мелених перців
  • сіль


Спосіб приготування:

  1. Свинину помити і обсушити. Покласти м'ясо на обробну дошку. Зробити по центру уздовж волокон надріз, не доходячи до низу ½ см. Розсунути м'ясо руками і зробити глибокі поперечні надрізи всередині шматків пласта справа і зліва, уздовж, не доходячи до кожного краю ½ см. Розкрити шматок м'яса як книгу. Надрізати потовщені місця, якщо вони є, накрити м'ясо плівкою і відбити молотком так, щоб товщина шару була 1,5-2 см.
  2. Натерти м'ясо сіллю і перцем.
  3. Залити курагу і чорнослив без кісточок гарячою водою на 15 хвилин. Потім злити рідину, промити і нарізати сухофрукти невеликими шматочками.
  4. Горіхи змолоти в блендері, додати до чорнослив і курагу.
  5. Викласти начинку на м'ясо рівним шаром, згорнути свинину в рулет і зв'язати кулінарним шпагатом.
  6. Загорнути м'ясо у фольгу і запікати при 200 ºС протягом 1 години. Потім фольгу зняти і готувати свинину до золотистого кольору, 20-30 хвилин.
  7. Готовий рулет остудити і розрізати на порційні шматки.


 
Переглядів: 44

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: