Проста сирна Паска

Проста сирна Паска

Проста сирна Паска

Інгредієнти:

  • Вершкове масло — 200 г
  • Сіль — 2 ч. ложки
  • Сметана — 1 банка
  • Цукати — 50 г
  • Білий дрібний цукор — ½ склянки
  • Подрібнений мигдаль — 50 г
  • Сир — 2,8 кг


Спосіб приготування:

  1. Мокрий свіжий сир покласти на ніч під прес, потім протерти через сито.
  2. Додати в сир сметану, вершкове масло, сіль, цукор. Змішати разом з рубаними цукатами і подрібленим мигдалем.
  3. Скласти масу в дерев'яну форму, викладену в марлю. Залишити під пресом на добу.
  4. Обережно вийняти паску на блюдо і, за бажанням, прикрасити горіхами, що залишилися і цукатами.


 
Переглядів: 27
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: