Печінка в сметані

Печінка в сметані

Печінка в сметані

Інгредієнти:

  • 600 г печінки,
  • 4 голівки цибулі,
  • 4 ст. ложки масла,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • 8 картоплин,
  • 1 склянка сметани,
  • сіль, перець, зелень за смаком.


Спосіб приготування:

  1. Яловичу печінку промити, видалити плівки, нарізати шматочками, обсмажити на маслі, додати пасеровану цибулю, сіль, перець, зелень петрушки, кропу, залити сметанним соусом, помістити на 15—20 хв у духовку і дати дійти до готовності.
  2. Готову печінку подавати до столу з відварною молодою картоплею або відварними макаронами.


 
Переглядів: 466
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: