Овочеві нагетси

Овочеві нагетси

Інгредієнти:

  • 250гр. заморожених овочів (морква, горошок, кукурудзи, зелена квасоля)
  • замінник для 1 яйця
  • ½ чашки хлібних крихт
  • ½ чайної ложки солі
  • ¼ чайної ложки часникового порошку
  • сік ½ лимона
  • 1 ½ столової ложки оливкової олії


Спосіб приготування:

  1. Нагріти духовку до 180 градусів.
  2. Приготувати суміш згідно інструкції на упаковці. Охолодити. Збити овочі в блендері. У великій мисці змішати овочі, хлібні крихти, замінник яйця, сіль, часниковий порошок, лимонний сік і оливкова олія. Ретельно перемішати.
  3. Застелити деко листом для випічки. З приготовленої суміші зробити невеликі приплюснуті кульки і викласти на деко.
  4. Відправити нагетси в духовку, випікати з кожного боку 20 хвилин.


 
Переглядів: 934

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: