Огірки мариновані з кетчупом чілі

Огірки мариновані з кетчупом чілі

Спосіб приготування:

  1. На 5 літрових банок варимо маринад: 7 ст. води, 1 ст. оцту, 1 ст. цукру, 2 ст. ложки солі, 7-8 ст. ложки кетчупу чілі. Варимо суміш до кипіння.
  2. На дно 1 банки:  1 гвоздика, 1 горошина духмяного перцю, 3 горошини чорного перцю. Зверху складаємо огірки, заливаємо маринадом і стерилізуємо 10 хв.
  3. Смачного!


 
Переглядів: 88,729

5 коментарів

  1. алла says:

    в минулому році робила такі огігочки,тільки на дно баночки клала часник.зараз скуштуємо по вашому рецепту .думаю будуть смачненькі ;-)

  2. ольга says:

    Огірочки просто бомба,зробила на замовлення рідних,не думала що буду закривати і цього року.Думаю,що наступних...років,вони не вийдуть з нашого раціону. :good:

  3. Оксана says:

    А я добавляю ще суцвіття кропу,1 гвоздичку на 1 л.банку та пів чайної ложечки немеленого коріандру. ДУУУЖЕ. СМАЧНО!!!

  4. Carrie says:

    Такие маринованные с кетчупом огурчики можно будет кушать уже через месяц.

Залишити коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: