М'ясо дикого кабана по-мисливськи

М'ясо дикого кабана по-мисливськи

М'ясо дикого кабана по-мисливськи

Інгредієнти:

  • 800 г м'яса без кісток із лопатки або окосту,
  • 20 г борошна,
  • сіль,
  • 60 г олії,
  • 100 г цибулі,
  • 50 г томата,
  • 1/3 ч. ложки червоного перцю,
  • 1 лавровий лист,
  • по кілька горошин чорного перцю, запашного перцю і зерен ялівця,
  • 125 г червоного вина.

Для заправки з овочів:

  • 50 г моркви,
  • 50 г коренів петрушки,
  • 50 г коренів селери,
  • 50 г цибулі,
  • 1 ст. ложка олії,
  • 1 ст. ложка оцту,
  • 10 г цукру.


Спосіб приготування:

  1. М’ясо обмити, дати йому обсохнути, зняти плівку, видалити сухожилля і маринувати в заправці з овочів. Вийняти овочі, м’ясо посолити і посипати борошном. Розігріти олію на сковороді й на сильному вогні підрум’янити м’ясо з усіх боків, потім перекласти в каструлю. Цибулю очистити, нарізати стружками, підсмажити на залишках олії до золотавого кольору, покласти її у м’ясо, долити воду і тушкувати до готовності на слабкому вогні.
  2. У міру випарювання соусу підливати воду. Під кінець тушкування додати червоний перець, томат, лавровий лист, товчений чорний перець, запашний перець і яловець, посипати залишком борошна, влити вино і тушкувати ще 10— 15 хв.
  3. М’ясо вийняти із соусу, порізати скибами поперек волокон. Скласти нарізане м’ясо в тому самому порядку на видовженому блюді. Соус, якщо потрібно, заправити борошном, довести до кипіння, процідити й облити ним нарізане м’ясо.
  4. Подавати страву з картоплею в будь-якому вигляді й салатом із сирих овочів.


 
Переглядів: 857
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: