Кабачки мариновані швидкого приготування

Кабачки мариновані швидкого приготування

Мариновані кабачки швидкого приготування

Інгредієнти:

  • Кабачки — 500 г,
  • сіль — 0,5 ч. ложки.

Маринад:

  • Оливкова олія — 100 мл,
  • 5%-ний оцет — 3 ст. ложки,
  • мед — 2 ч. ложки,
  • часник — 2-3 зубчики,
  • мелений чорний перець,
  • свіжа або суха зелень.

Спосіб приготування:

  1. Кабачки помити і очистити від шкірки. Якщо кабачки молоді, можна робити разом з шкіркою.
  2. Нашаткувати дуже тонкими кружечками.
  3. Скласти в миску, посолити і залишити на 30 хв.
  4. Приготування маринаду:
    Часник пропустити через часникодавку, змішати з оливковою олією, медом (якщо мед густий, розтопити його на водяній бані), оцтом, перцем і дрібно нарізаною зеленню.
    Чудово підійдуть кінза, базилік, естрагон, кріп, петрушка.
    Можна додати ложку паприки-пасти або кетчупу.
    Маринад перемішати.
  5. Злити рідину з кабачків, віджати руками.
  6. Залити маринадом, перемішати.
  7. Прибрати в холодильник до ранку.
  8. За цей час можна декілька разів перемішати.


 
Переглядів: 5 921
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: