Малосольні огірки

Малосольні огірки

Інгредієнти на 3-літрову посудину:

  • 2-2,5 кг огірків,
  • 1,5 л води,
  • сіль,
  • 3-4 зубчики часнику,
  • чорний перець горошком,
  • лавровий лист,
  • 1-2 листя хрону,
  • 3-4 гілки кропу.


Спосіб приготування:

  1. На дно посудини покласти листя хрону, перець, часник, лавровий лист.
  2. Огірки помити, кінці обрізати, розрізати навхрест не до кінця (щоб дольки не розпадались) та викласти в посудину.
  3. Закип'ятити воду, розвести із сіллю у співвідношенні — 1 ст. ложка солі на 1 л води. Залити огірки розсолом, щоб вони повністю були у воді.
  4. Поверх огірків викласти гілки кропу. Накрити кришкою.
    Малосольні огірки Крок 4
  5. Через 2 дні готові малосольні огірки покласти в холодильник. Смачного!


 
Переглядів: 1,676

Залишити коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: