Картопля «Фрі» в духовці

Картопля «Фрі» в духовці

Інгредієнти:

  • 5-7 шт картоплі середнього розміру
  • 2 яєчних білка
  • паприка, сіль по-смаку


Спосіб приготування:

  1. Багато хто з нас люблять картоплю «Фрі», але всі чудово знають, що він не корисний для здоров'я. Цей рецепт буде паличкою-виручалочкою для багатьох любителів картопельки «Фрі», і тим більше таку картоплю можна сміливо давати дітям.
  2. Для приготування картоплю потрібно помити, почистити і порізати брусочками товщиною 1 см.
  3. Яєчні білки збити з сіллю.
  4. Викласти білки в порізану картоплю і добре перемішати, щоб кожен брусочок був у білку.
  5. Деко застелити пекарської папером і викласти на нього картоплю. Зверху картоплю посипати паприкою.
  6. Поставити деко в духовку, розігріту до 180 градусів, і випікати до рум'яної скоринки.
  7. Картоплю «Фрі» потрібно їсти відразу ж — гарячою.


 
Переглядів: 15,193

2 коментарі

  1. Анонімний says:

    :good:

  2. Лілія says:

    Звичайно що не це що в фрітюрі,но смачно,дякуєм! :-)

Залишити коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: