Карпаччо з буряка

Карпаччо з буряка

Карпаччо з буряка

Інгредієнти:

  • 1 ст. ложка лимонного соку
  • 1 ст. ложка бальзамічного оцту
  • 1 ст. ложка оливкового масла
  • сіль
  • 1 невеликий молодий буряк
  • перець
  • цукор (якщо буряк не надто солодкий)
  • 1/3 зубчики часнику, тонко порізаного


Спосіб приготування:

  1. Очистити буряк від шкірки і порізати на тонкі часточки.
  2. Викласти в миску, додати всі інгредієнти для маринаду, перемішати і залишити на 20-30 хвилин.
  3. Викласти скибочки буряка на блюдо, посипати крупно меленим перцем.


 
Переглядів: 234

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: