Приймлена капуста

Приймлена капуста

Капуста «Приймлена»

Інгредієнти:

  • Квашена капуста 0,5 кг,
  • 50 грам рису,
  • 1 стакан молока+0.5 стакана сметани+ 1 ст ложка муки — добре розмішати.


Спосіб приготування:

  1. Капусту варити майже до готовності (можна варити з ребрами) потім додати рис і ще варити 30 хвилин.
  2. Коли капуста з рисом готова заправити молоком з мукою. Вливаючи молоко, постійно помішувати і щоб закипіло.
  3. Капуста з рисом готова.


 
Переглядів: 202
Теги:

Залишити коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: