Кабачки або патисони смажені

Кабачки або патисони смажені

Кабачки або патисони смажені

Таким чином я готувала і кабачки, і патисони: і в тому, і в іншому випадку вийшло дуже смачно!
До речі, такий овоч, як патисон, я вперше спробувала приготовленим саме за цим рецептом!)

Спосіб приготування:

  1. Очистити кабачки чи патисони.
  2. Кабачки нарізати кружечками, патисони — шматочками чи часточками.
  3. Посипати курячою приправою"Мівіна", вмочити у борошно, потім — у яйце і смажити з двох боків на соняшниковій олії.
  4. Скласти у каструльку та посипати часником (наприклад, видавити його часникодавкою).


 
Переглядів: 85

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: