Ікра грибна

Ікра грибна

Готується дуже швидко та легко, все що вам знадобиться це сушені грибочки та спеції які є в кожної господині. Ця смачна ікра із грибів доповнить будь-який стіл. Смачного!

Інгредієнти:

  • 150 г сушених грибів,
  • 3 голівки ріпчастої цибулі,
  • півсклянки олії,
  • 1 зубок часнику,
  • 1 ст. ложка оцту,
  • 3 пір’їни зеленої цибулі,
  • сіль, перець за смаком.


Спосіб приготування:

  1. Сушені гриби перебирають, промивають, замочують у воді на 2—3 години і варять у тій самій воді 1,5 години. Відвар проціджують, гриби промивають. Потім їх рубають або прокручують крізь м ’ясорубку й обсмажують на олії, додають дрібно рубану обсмажену цибулю й усе разом тушкують на слабкому вогні 10-15 хв.
  2. Готову ікру доводять до смаку сіллю, оцтом, рубаним часником. Подаючи до столу, посипають зеленою цибулею.


 
Переглядів: 850

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: