Гриби у пряженому маслі

Гриби у пряженому маслі

Рецепт приготування смачних грибочків у розтопленому маслі. Гриби виходять м'які та чудово підходять до будь-яких других страв (картоплі, гречки і т.п. а також м'ясних страв). Смачного!

Інгредієнти:

  • 800 г рибів,
  • 3-4 голівки ріпчастої цибулі,
  • 3 ст. ложки пряженого масла,
  • 3 ст. ложки нарізаної зелені,
  • сіль, перець за смаком.


Спосіб приготування:

  1. Свіжі оброблені гриби нарізають скибочками й обсмажують у пряженому маслі.
  2. Ріпчасту цибулю нарізають і обсмажують окремо.
  3. Гриби і цибулю з'єднують, додають сіль і обсмажують разом до готовності на слабкому вогні.
  4. Перед тим як подавати до столу, посипають нарізаним кропом.


 
Переглядів: 305
Теги:

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: