Гриби, смажені в яйці

Гриби, смажені в яйці

В грибну пору можна приготувати смачненькі грибочки обсмажені в яйці чудово смакують зі смаженою картоплею. На обід саме те, що треба, щоб втамувати голод. Смачного!

Інгредієнти:

  • 700 г грибів сушених,
  • 3 ст. ложки жиру,
  • 2-3 ст. ложки мелених сухарів,
  • 1 яйце,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • сіль за смаком.


Спосіб приготування:

  1. Сушені гриби промивають, змочують у воді на 2-4 години, потім відварюють до розм'якшення і відкидають на сито. Гриби солять, перчать, обкачують у борошні, змочують у яцйі, обкачують у хлібі, натертому на дрібній тертці. Обсмажують на сковороді з великою кількістю жиру з двох боків і на 3-5 хв ставлять у духовку.
  2. Подають зі смаженою картоплею і цибулею.


 
Переглядів: 1 047

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: