Гострий перець маринований

Гострий перець маринований

Гострий перець маринований

Інгредієнти:

  • 1 кг гіркого перцю будь-якого,
  • 1,5 ст. л солі,
  • 1,5 ст.л цукру,
  • 3 ст.л оцту 9% на 1,5 літра води,
  • 3-4 гвоздики,
  • 2 гілочки м'яти.


Спосіб приготування:

  1. Перець промити, укласти в банки, чергуючи з м'ятою.
  2. Залити окропом і дати постояти 10 хвилин.
  3. Потім злити воду, додати сіль, цукор і знову закип'ятити.
  4. У розсіл влити оцет і розлити по банках.
  5. Додати гвоздику, закатати і перевернути.


 
Переглядів: 15,237

Залишити коментар

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: