Біла куріпка тушкована в сметані

Біла куріпка тушкована в сметані

Біла куріпка тушкована в сметані

Інгредієнти:

  • 2 куріпки середніх розмірів,
  • вершкового масла,
  • 2—4 цибулини,
  • 4 морквини,
  • 2 ст. ложки cметани,
  • 1 ст. ложка борошна,
  • сіль, перець за смаком.


Спосіб приготування:

  1. Підготовлених куріпок добре обмити, обскубти, натерти сіллю і розрізати на половинки уздовж хребта. У сковороді розпустити вершкове масло і злегка обсмажити м’ясо куріпок. М’ясо скласти в миску, а на цьому самому маслі обсмажити дрібно нарізані цибулю і моркву.
  2. На овочі викласти шматки куріпки і залити їх сметаною, посолити, поперчити (для в’язкості в сметану можна додати 1 ст. ложку прогрітого борошна) і тушкувати під кришкою на слабкому вогні до готовності м’яса приблизно 1 годину.
  3. Готове м’ясо викласти на блюдо, облити сметанним соусом з овочами.


 
Переглядів: 63

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

:-) 
:good: 
:yes: 
;-) 
:mail: 
:heart: 
:rose: 
:yahoo: 
:negative: 
:scratch: 
:wacko: 
:-( 
:unsure: